Workshop Bullet Journal 14 en 28 september

Workshop ‘Schrijf met Esther: Jouw bullet journal’

Bullet journaling is een geweldige manier om overzicht te krijgen en te organiseren. Dat kan je agenda zijn met je tot do lijst, maar je kunt ook projecten plannen via je bullet journal. Naast de vooruitkijkende zaken kun je ook registreren zodat je later kunt terug kijken. Een andere vorm van dagboekschrijven! Je kunt per maand bijhouden wat je gedaan hebt, je kunt een lijst opnemen met daarop de dingen waarvoor je dankbaar bent, of die je geleerd hebt. Of je financiën erin bijhouden. 

Het doel van je bullet joural is overzicht krijgen. Einde aan de chaos. Het maakt niet uit of dat over een werk-project gaat, over je hobby’s, je studie of alles doorelkaar. Dingen op maat voor jou registreren zodat je ze terug vindt en ermee werkt. Ik leer je hoe!

Erger jij je ook zo aan agenda’s waarin je niet kwijt kunt wat jij allemaal erin wilt hebben? Wil je ook overzicht krijgen en houden over je projecten? Ben je al die losse aantekeningen en notitieblaadjes moe?  Wil je een overzicht van alles wat je doet, maar heb je geen puf om een dagboek bij te houden? Zoek niet langer! Kom naar deze workshop en maak je eigen organiser/projectboek/dagboek of alles in één, geheel op maat! Jouw bullet journal!

Bullet journaling is geschikt voor iedereen! Je kunt het heel creatief aanpakken en je journal aankleden met tekeningen, plaatjes, foto’s maar je kunt hem ook zakelijk inrichten. Dat is nou net het leuke van dit systeem: je maakt het echt helemaal op maat, precies zoals het voor jou functioneel en leuk is!

Om je op weg te helpen en je veel mogelijkheden van het bullet journaling te laten zien organiseer ik een workshop ‘Bullet journaling’. Na deze workshop ben je helemaal startklaar en heb je al een begin gemaakt aan je journal. We gaan het hebben over wat je allemaal in je bullet journal kunt registeren, hoe je je pagina’s maakt en waar je hem voor in kunt zetten.

Wat heb je nodig voor je bullet journal? Dat ga ik je in de workshop ook uitleggen en laten zien.  Wat je in ieder geval nodig hebt is een notitieboek met puntjes erin. Geen lijnen, niet blanco maar puntjes. ‘Dotted’ heten ze. Bij Nicole van Boekhuis ‘de kleine tovenaar’ kun je ook je bullet journal kopen! Ze heeft er verschillende liggen. Je hoeft je bullet journal niet persé van te voren te kopen. Dat kan ook nog ná de workshop. Misschien zelfs handiger omdat je dan een beter idee zult hebben van wat je wilt.

Deze workshop omvat twee ochtenden. In de tweede ochtend kun je je nieuwe bullet journal al meebrengen en vragen stellen.

Praktische gegevens workshop:

Aanmelden is belangrijk vanwege het beperkt aantal plaatsen en kan via:

Of via het inschrijfformulier via zozieje.nl (klik op de ster: ik schrijf mij in)

Op vrijdag 14 & 28 september 2018, 9.30 – 12.00 uur.

Locatie: Boekhuis ‘De kleine tovenaar’ in Roermond-Maasniel.

Deelnamekosten € 70,- voor twee keer 2,5 uur les incl. btw en een starters-set bestaande uit een boekje met de theorie die ik behandel, oefenbladen, potlood, fineliner, liniaal, potlood en gum.

Nieuwsbrief & Contact

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

De kleine Tovenaar
Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond.
telefoon: 0475 32 93 92