Er was eens een kleine tovenaar...

Hij droeg een mooie hemelsblauwe mantel. Deze mantel was hem véél te groot. De mouwen waren te lang, en hij sleepte over de grond. Maar hij voelde zich prettig in deze mantel. Zijn blonde lokken werden bedekt door een grote blauwe punthoed. Deze was zijn trots.

Uit deze punthoed toverde hij de prachtigste ideeën tevoorschijn. Hij deed niets liever. En aan ideeën geen gebrek.

Naast het toveren had hij nog een favoriete bezigheid en dat was lezen. Hij verslond boeken, en vond het dan ook geweldig om iedereen in zijn omgeving te betoveren met zijn boeken.

Hoe kan ik nu, dacht hij, iedereen enthousiast maken en iedereen laten zien welk plezier je kunt beleven aan het lezen van boeken. Hoe kan ik iedereen laten meegenieten van al het moois dat een boek ons te bieden heeft.

Hij begon boeken te verkopen. Eerst vanuit zijn knusse huisje. Al gauw groeide hij in zijn mantel. De mantel paste hem precies, en zat hem niet meer zo lekker. Hierop besloot hij een iets grotere ruimte te gaan huren om zo zijn droom te kunnen verwezenlijken. Maar ook in deze ruimte bleef hij groeien. Tot op een dag hij zich realiseerde dat zijn mantel toch écht te klein was geworden. Hij moest op zoek naar een nieuwe mantel.

Dit was geen gemakkelijke opgave. Wat zou het worden, weer een blauwe of toch dit keer maar die rode? Slapeloze nachten, totdat hij eindelijk vond waarnaar hij op zoek was. Hij vond een geschikte mantel aan de
Julianalaan 8a.

Dit was de plek van waaruit hij voortaan zijn kunstjes ging vertonen.

Kom kijken en laat jullie betoveren……

Nieuwsbrief & Contact

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

De kleine Tovenaar
Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond.
telefoon: 0475 32 93 92