Workshop Super heldhaftig schilderen met Milan Hofmans

Woensdag 5 oktober 14.30 uur

Aan de slag met auteur/illustrator Milan Hofmans

In de workshop Super heldhaftig schilderen worden magische schilderijen gemaakt. Milan Hofmans leert zijn deelnemers de kneepjes van het vak van een echte kunstenaar.Aan de hand van een spannende tekst maak je eerst voorbereidende schetsen. Daarna leer je hoe je met penselen, verf en canvas een mooi schilderij kunt schilderen. Je eigen kunstwerk mag je natuurlijk mee naar huis nemen om op te hangen!

Deelname € 5,00
Wanneer: woensdagmiddag 5 okt.
Aanvang: 14.30 uur
Voor wie: kinderen vanaf 9 jaar ( max. 20 kinderen)
Waar: theaterhotel de Oranjerie
Reserveren gewenst. Aanmelden kan via
 
 

Milan Hofmans schrijft superspannende jeugdboeken, onder andere over de begaafde jongen Madhu Mahavir. Hij neemt je mee op reis – niet alleen over landsgrenzen, maar ook door de tijd. Zijn boeken Project M en Droziers erfenis gaan over goed en kwaad en over de zoektocht naar het eeuwige leven. Het werk van Milan Hofmans is magisch, spannend, soms griezelig en altijd humoristisch. Inmiddels schrijft Milan Hofmans aan een nieuw boek, zijn derde. Het wordt een prachtig, rijk geïllustreerd boek over magie, lot en toeval.

Milan Hofmans studeerde Cultuurwetenschappen en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. In 2003 besloot hij in zijn vrije tijd te gaan schrijven. Tekenen deed hij altijd al. Zijn eerste boek Project M werd onder andere genomineerd voor de Hotze de Roosprijs en geselecteerd als kerntitel Jonge Jury 2010.Voor meer informatie kun je terecht op de volgende websites:www.milanhofmans.nlen www.madhumahavir.nl

 

Er zijn momenteel even geen activiteiten gepland.

Nieuwsbrief & Contact

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

De kleine Tovenaar
Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond.
telefoon: 0475 32 93 92