Ouder-Kind Knutsel Kefee

vrijdag 13 juli 14.00-16.30 uur

 Dromenvanger

Tijdens deze Ouder-Kind workshop gaan jullie creatief aan de slag om twee dromenvanger te maken. Leuk om op te hangen in huis of op de kinderkamer.

Voor alle materialen (wol, draad, metalen ring, haak kleedje, bedels, kralen) en wat lekkers wordt gezorgd. Weg met de nachtmerries, hallo mooie dromen. Weet jij elkaars grote dromen?
 

Het Ouder-Kind Knutsel Kefee staat in het teken van verbinding met elkaar en de ander. Iets waar ik zelf, ook vanuit Atelier Hergebruik, veel waarde aan hecht.

Aandacht schenken is een groot goed. Door creatief bezig te zijn, leer je elkaar mogelijk ook op een andere manier kennen, daarnaast is het ook hartstikke gezellig om tijd met elkaar te spenderen. Hoe leuk is het om samen met je dierbare kind een gezellige middag te hebben, tijdens een schoolvakantie,. Samen erop uit en trots thuis komen met iets dat jullie helemaal zelf gemaakt hebben. Werken aan een werkstuk, of apart. Maken jullie twee identieke werkstukken? Of twee verschillende? Aan jullie de keuze :)

Wat ontvang je?
Enthousiaste begeleiding
Tijd voor en met elkaar
Alle materialen die nodig zijn voor het maken van jullie werkstuk(ken)
Klein presentje na afloop
Koffie, thee, ranja en wat lekkers.

Opgeven kan via het contact f0rmulier of in Boekhuis de Kleine Tovenaar.

Er is plek voor maximaal 5 duo's. Reserveer tijdig, want vol= vol.

Kosten: €30,- per duo. Wil je met meerdere kinderen komen? Dat kan, maar wees er op tijd bij om mogelijkheden te bespreken.


 

Er zijn momenteel even geen activiteiten gepland.

Nieuwsbrief & Contact

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

De kleine Tovenaar
Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond.
telefoon: 0475 32 93 92