De Kleine Tovenaar

10 jaar de kleine Tovenaar

border

 

Woensdag 29 oktober 15.00 - 16.00 uur

bezoeken KIM-LIAN VAN DER MEIJ en GITTE SPEE de winkel.
Kim-Lian leest voor uit haar boek Dierendorpje, met de prachtige illustraties van Gitte Spee.
Kim-Lian is bekend van tv programma's zoals Shownieuws en Beat it! Binnenkort verschijnt haar 2e boek  Dierendorpje in rep en roer.
Ook wordt er samen met Kim-Lian en de kinderen gezongen.
Een unieke kans om een handtekening van beide te scoren in je boek. Uiteraard mag je ook met Kim-Lian en Gitte op de foto.

Mis het niet!
 

Zaterdag 1 november hele dag doorlopend feest!

Om 11.00 uur bezoekt schrijfster  LI LEFEBURE de kleine Tovenaar. Ze leest voor uit haar twee prentenboeken van Draakje Donatius. Daarnaast spelen we het drakenspel. Leuk voor de kleuters onder ons.
 

Ook onze vaste voorleester DEBBIE KÖNINGS komt langs en leest voor. Zij heeft door de loop der jaren een vaste schare fans verzameld.
 

Om 15.00 uur bezoekt schrijver JACQUES VRIENS de winkel. Hij begint met voorlezen en vervolgens kunnen jullie hem het hemd van zijn lijf vragen. Ook signeert Jacques jullie boeken.

Jacques schreef voor ons zijn mooie boeken Achtste groepers huilen niet en Oorlogsgeheimen. Daarnaast schreef hij boeken vol van de belevenissen van Meester Jaap, de avonturen van de Bende van de Korenwolf en Tommie en Lotje. Jacques is er van 15.00 tot 16.00 uur.

 

Vier deze dag met ons mee en loop gezellig binnen om het glas met ons te heffen op 10 jaar de kleine Tovenaar!
 

border
De kleine Tovenaar Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond.
telefoon: 0475 32 93 92 - email: info@dekleinetovenaar.nl
De Kleine Tovenaar